Trainers

Trainers

Onze trainers zijn verantwoordelijk voor het training/opleidingsplan. Zij zijn medeverantwoordelijk voor de competitie indeling en (samen met het bestuur en coördinator technische zaken) het technisch/pedagogisch beleid.

van links naar rechts: Onno, Arnoud, Remco, Joris

Arnoud Meijer

Mijn naam is Arnoud Meijer en ik woon in Hilversum, waar ik werk als docent wiskunde op het Hilfertsheemcollege. Oorspronkelijk kom ik uit Friesland, waar ik op 11-jarige leeftijd op tafeltennis ging. Op dit moment speel ik nog steeds competitie bij TTV Hilversum en neem ik met mijn team deel aan de Eredivisie. Het meest trots ben ik op het feit dat ik al 7x deel heb mogen nemen aan het NK A.

Op trainingsgebied ben ik begonnen bij mijn eerste club, TTV Dokkum. Na 7 jaar moest ik door mijn verhuizing stoppen, maar gelukkig kon ik al snel aan de slag als trainer bij TTV Hilversum. Hier heb ik 12 jaar lang met veel plezier training gegeven aan zowel de jeugd als de senioren.

Inmiddels geef ik - ook met veel plezier - training bij Almere United, waar ik wekelijks hoop op een grote, fanatieke groep spelers bij zowel de jeugd als de senioren. Ik doe er alles aan om spelers van de juiste tips te voorzien, maar vind het daarnaast ook belangrijk dat het leuk en gezellig is. Plezier en hard trainen gaan wat mij betreft hand in hand. Ik ben heel warm ontvangen en heb kennis gemaakt met heel wat leden. Almere United past denk ik goed bij mij omdat we beide graag mensen willen verbinden. Ik hoop je dan ook snel een keer tegen te komen op de club, het liefst wekelijks bij mijn trainingen op de maandagavond! Tot snel!

 

Onno Jaggie

Ik ben zelf op mijn 10e begonnen met tafeltennis bij ASSV in A'dam. Vervolgens heb ik bij DTS/TATIC en US tot mijn 45e competitie gespeeld in de 2e en 3e klasse. In die periode heb ik ook de ABO cursus (alg. basisopleiding sport) gedaan, omdat ik training gaf aan volwassenen.

Sinds meerdere jaren geef ik nu jeugdtraining bij AU en ik doe dat met veel plezier. Ik vind plezier in de tafeltennis nummer 1 en dit gaat hand in hand met het aanleren van een goede basistechniek!