Bestuur en commissies

Bestuur en Commissies

Almere United betrekt iedereen actief bij de vereniging. Wij stimuleren iedereen om te gaan meedoen, meedenken en meebeslissen. Want de leden maken de vereniging tot wat deze is. Iedereen bij Almere United zet zich onbezoldigd in voor de club.

Iedereen krijgt de ruimte om zijn talent in te zetten en zich verder te ontplooien!
Ook jeugdleden, ouders, broers, zussen, enz.
Ben je ergens goed in of wil je ergens beter in worden? Er is genoeg te doen!

Op dit moment hebben wij 4 bestuursleden en een aantal commissies.

Bestuur:

Voorzitter

Mijn naam is Andrew en ik tafeltennis al vanaf mijn 14e. Samen met Mariska heb ik in 2015 Almere United opgericht. Het doel was een moderne vereniging neer te zetten zonder dikke stoflaag. De open sfeer en iedereen een welkom gevoel geven, is wat ik belangrijk vind. Je niveau, je afkomst, je leeftijd, het maakt allemaal niet uit. Bij AU is er ruimte voor iedereen om te gaan tafeltennissen!

Andrew Ketzer
voorzitter@almereunited.nl

Secretaris

Samen met de leden een vereniging neerzetten waar iedereen zich welkom voelt en we inspelen op de behoefte van de sporter van nu. Dat was mijn doel bij de oprichting in 2015. Een moderne vereniging waar de drempel zo laag mogelijk is en we met respect met elkaar omgaan, ongeacht je niveau, afkomst, leeftijd, etc.  Want iedereen moet toch kunnen sporten?!

Mariska Ketzer-Heemeijer
secretaris@almereunited.nl

Penningmeester

Mijn naam is Maikel en heb in het verleden, vanaf mijn 13e tot mijn 28e getafeltennist. Daarna heb ik heel wat andere sporten beoefend, maar het tafeltennisbloed begon toch weer te kriebelen en ben ik sinds begin 2023 weer begonnen met tafeltennissen.

Ben een echt verenigingsmens en help graag de club waar dat nodig is en bij mij past. Hoop dan ook mijn steentje bij te dragen aan Almere United om het een stabiele, warme en open club te houden.

Maikel Tenniglo
penningmeester@almereunited.nl

Bestuurslid Jeugdzaken

Ik ben Remco Goossens. Wedstrijdsecretaris voor de jeugd, maar ook bestuurder jeugdzaken. Ik houd mij ook bezig met het enthousiast krijgen van de jeugd voor toernooien. Ik ben ondertussen al een tijdje bezig binnen Almere United. Waar ik kan, help ik mee aan het bouwen van de mooiste club van Flevoland.

Remco Goossens
jeugdzaken@almereunited.nl

Commissies & kaderleden

Onze vereniging heeft een aantal commissies en kaderleden die belast zijn met specifieke taken. Elke commissie heeft één coördinator en een aantal leden die helpen bij de uitvoering van deze taken. Zowel senior- als jeugdleden kunnen lid worden van een commissie (voor de coördinator geldt dat deze 18 jaar of ouder moet zijn). Hieronder een overzicht van de commissies en kaderleden:

Wedstrijdsecretariaat

De wedstrijdsecretarissen zijn verantwoordelijk voor de organisatie rondom wedstrijden en (i.o.m. team technische zaken) voor de teamindeling.

wedstrijdsecretaris@almereunited.nl

Wedstrijdsecretaris Jeugd

Remco Goossens

Wedstrijdsecretaris Senioren

Rene Aldershof

Materialencoördinator

De materialencoördinator is verantwoordelijk voor de voorraad en aankoop van tafeltennismaterialen.

Vincent Dymanus

materialen@almereunited.nl

Commissies PR & Communicatie

Commissie PR & Communicatie is verantwoordelijk voor de externe communicatie; de (sociale) media, website, digitale nieuwsbrief en communicatie met leden en partners. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ik ben Emma en ik tafeltennis al vanaf m'n 11e. Na jaren in de jeugdcompetitie speel ik nu al een paar jaar in de seniorencompetitie. Vanaf de start van AU heb ik geholpen met allerlei klussen, maar als grafisch vormgever vind ik het natuurlijk het leukst om ontwerpen en designs te maken voor alle media uitingen. Opdrachten zoals het ontwerpen van het nieuwe clublogo vond ik erg leuk om te doen.

Ik ben Wayne en speel sinds januari 2016 tafeltennis bij Almere United. Naast mijn baan als software tester, houd ik mij vooral bezig met games, verhalen en voetbal kijken. Binnen Almere United help ik bij het organiseren van toernooien. Daarnaast ben ik sinds begin 2024 website beheerder.

Commissie Activiteiten

Commissie Activiteiten is verantwoordelijk voor het organiseren van verenigingsactiviteiten, evenementen en ondersteuning bij toernooien. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u kijken op de kalender of contact opnemen met de commissie.

Deze positie is vacant. Interesse? Neem dan contact op met het bestuur.

secretaris@almereunited.nl

Toernooileiders

De Toernooileiders zijn verantwoordelijk voor alle toernooien die georganiseerd worden door Almere United. Zij bepalen het gebruikte toernooi format en zijn aanwezig op de dag zelf, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Toernooileider

Ik ben Wayne en speel sinds januari 2016 tafeltennis bij Almere United. Naast mijn baan als software tester, houd ik mij vooral bezig met games, verhalen en voetbal kijken. Binnen Almere United help ik bij het organiseren van toernooien.

Toernooileider

Mijn naam is Andrew en ik tafeltennis al vanaf mijn 14e. Samen met Mariska heb ik in 2015 Almere United opgericht. Het doel was een moderne vereniging neer te zetten zonder dikke stoflaag. De open sfeer en iedereen een welkom gevoel geven, is wat ik belangrijk vind. Je niveau, je afkomst, je leeftijd, het maakt allemaal niet uit. Bij AU is er ruimte voor iedereen om te gaan tafeltennissen!

Toernooicoördinator

De toernooicoördinator is verantwoordelijk voor het bijhouden van alle toernooien in de omgeving en de leden hiervan op de hoogte brengen.