Vertrouwenscommissie

Vertrouwenscommissie

Tuchtcommissie

De vertrouwenscommissie / tuchtcommissie is verantwoordelijk voor het afhandelen van meldingen m.b.t. ongewenst gedrag/veilig sportklimaat en/of klachten.
Wil je iets aangeven of een klacht indienen. Alle informatie wordt zeer vertrouwelijk behandelend.

Marc2

Marc Potters

Ik ben Marc, getrouwd met Mariska en werkzaam bij het Leger des Heils. Daar ben ik verantwoordelijk voor het kerkelijk jongerenwerk. Mijn zoon Kylian tafeltennist bij AU en ook als vrijwilliger ben ik nauw betrokken bij de vereniging.

Mijn ervaring binnen het jongerenwerk van het Leger des Heils komt binnen mijn functioneren in de tuchtcommissie ook van pas

Ruud Jagerman

Mijn naar is Ruud en iedereen die een beetje 'sportminded' is, die weet dat die naam staat voor schaker, sportvisser, voetbalkenner, Formule-1 liefhebber, maar bovenal als de man die de voorzitter regelmatig met tactische ballen het Bos der Onverzettelijken instuurt. Dan heb ik het uiteraard over onze geliefde sport tafeltennis.

Mij is door het bestuur gevraagd zitting te nemen in de tuchtcommissie, mede omdat ik heel goed boos kan kijken. Ik heb besloten dit verzoek in te willigen. Uiteraard hoop ik dat ik niets te doen krijg.