Trainers

Trainers

Onze trainers zijn verantwoordelijk voor het training/opleidingsplan. Zij zijn medeverantwoordelijk voor de competitie indeling en (samen met het bestuur en coördinator technische zaken) het technisch/pedagogisch beleid.

Onno Jaggie

Ik ben zelf op mijn 10e begonnen met tafeltennis bij ASSV in A'dam. Vervolgens heb ik bij DTS/TATIC en US tot mijn 45e competitie gespeeld in de 2e en 3e klasse. In die periode heb ik ook de ABO cursus (alg. basisopleiding sport) gedaan, omdat ik training gaf aan volwassenen.

Sinds 1,5 jaar geef ik nu jeugdtraining bij AU en doe dat met veel plezier. Ik vind plezier in de tafeltennis nummer 1 en dit gaat hand in hand met het aanleren van een goede basistechniek!

Luis Gallego Muñoz

Ik ben Luis, 42 jaar oud en geboren in Colombia. Ik heb gestudeerd aan de universiteit in mijn land en afgestudeerd in architectuur.

Sinds heel jong heb ik altijd van sport gehouden, vooral zwemmen, mountainbiken en natuurlijk tafeltennis; mijn 3 passies. Ik ben altijd gepassioneerd geweest over sport; ik beoefen graag verschillende sporten. Ik ben sportief, leer snel en kan het ook leren aan anderen. Ik ben een rustig en open persoon en help graag anderen zonder iets terug te verwachten.

Remco Goossens