Vrijwilliger van de maand januari

Zonder onze vrijwilligers zijn wij nergens!

Reden genoeg om vanaf 2017 elke maand één vrijwilliger in het zonnetje te zetten met een artikel in onze nieuwsbrief en bericht op sociale media. Aan het eind van het jaar is de verkiezing van Vrijwilliger van het jaar! Hij/zij zal worden gehuldigd tijdens het Sinter Kerst Toernooi in december.

Vrijwilliger vd maand januari = Ruud Jagerman

Ruud is al lid van AU sinds september 2015. Tijdens ons openingsfeest kwam hij een kijkje nemen en was meteen verkocht. Na eerst een paar maanden recreatief spelen, is hij in 2016 competitie gaan spelen in de 6e klasse. Dit voorjaar gaat hij de duo in. Die late doordeweekse avonden vallen toch wel zwaar.

Ruud helpt waar hij kan. In 2016 heeft hij het 1e half jaar Mariska ondersteund toen zij penningmeester a.i. was en was hij ook onze toernooicoördinator

Ondanks dat zijn privé agenda iets drukker is geworden, opvoeden van een puppy en een kersverse kleinzoon valt niet mee, blijft hij zich inzetten voor onze club. Het openen en sluiten van de speelzaal vindt hij geen enkel probleem. Ook deze maand heeft hij al ’n paar keer deze taak even op zich genomen.

Dankjewel Ruud! Wij zijn blij met je

Vrijwilliger vd maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *