Training

Training

Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond werken wij met trainingsgroepen, waarbij op maandag- en woensdagavond altijd ruimte is voor vrije inloop trainingsuren.

Wij kijken naar de behoeften van de leden; wat is hun niveau, hun trainingsintensiteit en motivatie en in welke trainingsgroep kan je de beste begeleiding krijgen. Ons trainings/opleidingsplan biedt een basis, die in combinatie met de behoeften van leden verder sturing geeft.

Aventurijn gebouw

Onze speellocatie is:

Marathonlaan 13 te Fanny Blankers-Koen Sportpark in Almere-Stad.

Onze trainingstijden:

maandag20.00 - 21.30 uurvolwassenen + vrije training (ook voor jeugd)
dinsdag19.00 - 21.30 uur:jeugd vanaf 19.00 uurvolwassenen vanaf 20.15 uur
woensdag19.00 - 20.30 uurvolwassenen+ vrije training (ook voor jeugd)
donderdag19.00 - 21.30 uur:jeugd vanaf 19.00 uurvolwassenen vanaf 20.15 uur
zaterdag13.00 - 17.00 uuralleen tijdens competitie!

Wij werken met:

Vaste trainingsuren

Leden krijgen training op vaste uren en in vaste groepen. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond werken wij met deze trainingsgroepen voor jeugd en volwassenen.

Leden zijn zoveel mogelijk ingedeeld op niveau en krijgen gerichte training. Competitiespelers kunnen hierdoor goed voorbereid worden op de wedstrijden en de trainers kunnen alle spelers de nodige tafeltennis skills bijbrengen.

Vrije inloop/training

Met name tijdens de maandag- en woensdagavond is er, naast de vaste trainingsgroep, nog ruimte voor vrije inloop.

Onder leiding van een trainer/kaderlid, heeft iedereen de vrijheid om maandag/woensdag te komen trainen/spelen wanneer hij/zij wil. Ouder en kind hebben tijdens deze uren de mogelijkheid om gezamenlijk of gelijktijdig te trainen. De trainer geeft begeleiding en op verzoek gerichte training.

Tijdens de competitieweken is er ook op zaterdagmiddag ruimte om vrij te spelen. In principe kunnen leden tijdens de trainingsavonden altijd binnenlopen (buiten hun eigen trainingsuur), maar het kan dan 'vol' (gezellig druk) zijn.

Onze trainers

Flip

Flip Valero – hoofdtrainer jeugd en volwassenen

Ik ben momenteel zo'n kleine 30 jaar actief binnen het tafeltennis. Zelf spelen is natuurlijk erg leuk, maar vind het ook altijd leuk om wat binnen een vereniging te doen. Ongeveer 18 jaar geleden per ongeluk begonnen met trainingen geven bij de jeugd van ttv Elan en hier vond ik echt een passie. Werken met jeugd is ontzettend leuk, vooral om dat er uit te halen wat er in zit en kinderen wat te leren. Zo heb ik na mijn periode bij ttv Elan nog een kleine 5 jaar training bij ttv Rega gegeven en ben ik ook voor de afdeling Midden in de jeugdcommissie en afdelingsbestuur gestapt. Compleet anders dan training geven, maar ook erg leuk om te doen. Op dit moment begeleid ik nog een combinatie team in de landelijke B klasse. Toen ik gevraagd werd om training te verzorgen bij Almere United ben ik mij wat gaan verdiepen in de club en leden en vond een enthousiaste en leergierige groep waar ik zeker een uitdaging in zie. Vind het ook belangrijk om als trainer wedstrijden te zien, omdat je juist daar de verbeterpunten kunt zien. Hard trainen met veel plezier en vooral met elkaar proberen om iedereen beter te maken, is de  uitdaging die ik graag aanga!

Jesper

Jesper Keur – trainer jeugd

Ik ben Jesper en ik speel in de landelijke competitie van tafeltennis. Mijn doel is om jullie zo veel mogelijk te leren, zodat jullie zo hoog mogelijk kunnen gaan spelen in de competitie. Dit gaat natuurlijk samen met leuke en leerzame trainingen.