Training

Training

Wij kijken naar de behoeften van de leden; wat is hun niveau, hun trainingsintensiteit en motivatie en hoe kunnen wij de beste begeleiding bieden. Ons trainings/opleidingsplan biedt een basis, die in combinatie met de behoeften van leden verder sturing geeft.

Aventurijn gebouw

Onze speellocatie is:

Marathonlaan 13 te Fanny Blankers-Koen Sportpark in Almere-Stad.

Onze trainingstijden:

maandagdinsdagdonderdagzaterdag
Vrije trainingTrainingTrainingalleen tijdens competitie!
20.00 - 21.30 uur19.00 - 20.15 uur:
JEUGD
19.00 - 20.15 uur:
JEUGD
13.00 - 17.00 uur
20.15 - 21.30 uur:
Volwassenen (senioren)
20.15 - 21.30 uur:
Volwassenen (senioren)
VRIJE TRAINING

Wij werken met:

Vaste trainingsuren

Leden krijgen training op vaste uren. Op dinsdagavond wordt er training gegeven aan jeugd en volwassenen. Op donderdagavond is er ook training voor de jeugd; de volwassenen hebben dan vrije training.

Tijdens de training wordt zoveel mogelijk gedifferentieerd, zodat leden op niveau en gerichte training krijgen. Competitiespelers kunnen hierdoor goed voorbereid worden op de wedstrijden en de trainers kunnen alle spelers de nodige tafeltennis skills bijbrengen.

Vrije training

Zowel jeugd- als seniorleden hebben de vrijheid om te komen trainen/spelen wanneer hij/zij wil.

Het kan soms wel 'vol' (gezellig druk) zijn en wij verwachten van onze leden dat zij niemand (te lang) op de bank laten zitten. Trainers, bestuur- en kaderleden houden hier ook zicht op.

Op de maandagavond is er vrije training. Er is dan geen trainer en leden zijn vrij om hun trainingsuur invulling te geven.

Tijdens de competitieweken is er ook op zaterdagmiddag ruimte om vrij te spelen.

 

Onze trainers

Diégo van Lingen – hoofdtrainer jeugd en volwassenen

Ik ben Diégo, 26 jaar oud en ik speel al ruim 12 jaar tafeltennis.
Fun fact: ik heb Andrew als jeugdcoach gehad in de landelijke klasse!

In de jeugd was mijn hoogst behaalde niveau landelijk A en in de senioren met 50% overgangsklasse recht op promotie naar de 3e divisie.

Bij mij staat plezier centraal in de sport. Uiteindelijk doen we het allemaal voor plezier, wie lol heeft zal vanzelf groeien! Dat ga je ook op de training merken. Ik zal jou dus niet forceren tot verandering. Mocht je de behoefte voelen om jezelf te pushen, ben je altijd welkom en zal ik jou ondersteunen.

Mijn streven is om zo persoonlijk mogelijk training te geven! 
Dit zal je ook merken.