Training

Training

Wij kijken naar de behoeften van de leden; wat is hun niveau, hun trainingsintensiteit en motivatie en hoe kunnen wij de beste begeleiding bieden. Ons trainings/opleidingsplan biedt een basis, die in combinatie met de behoeften van leden verder sturing geeft.

Aventurijn gebouw

Onze speellocatie is:

Marathonlaan 13 te Fanny Blankers-Koen Sportpark in Almere-Stad.

Onze trainingstijden:

maandagdinsdagdonderdagzaterdag
Vrije trainingTrainingTrainingalleen tijdens competitie!
20.00 - 21.30 uur19.00 - 20.15 uur:
JEUGD
19.00 - 20.15 uur:
JEUGD
13.00 - 17.00 uur
20.15 - 21.30 uur:
Volwassenen (senioren)
20.15 - 21.30 uur:
Volwassenen (senioren)
VRIJE TRAINING

Wij werken met:

Vaste trainingsuren

Leden krijgen training op vaste uren. Op dinsdagavond wordt er training gegeven aan jeugd en volwassenen. Op donderdagavond is er ook training voor de jeugd; de volwassenen hebben dan vrije training.

Tijdens de training wordt zoveel mogelijk gedifferentieerd, zodat leden op niveau en gerichte training krijgen. Competitiespelers kunnen hierdoor goed voorbereid worden op de wedstrijden en de trainers kunnen alle spelers de nodige tafeltennis skills bijbrengen.

Vrije training

Zowel jeugd- als seniorleden hebben de vrijheid om te komen trainen/spelen wanneer hij/zij wil.

Het kan soms wel 'vol' (gezellig druk) zijn en wij verwachten van onze leden dat zij niemand (te lang) op de bank laten zitten. Trainers, bestuur- en kaderleden houden hier ook zicht op.

Op de maandagavond is er vrije training. Er is dan geen trainer en leden zijn vrij om hun trainingsuur invulling te geven.

Tijdens de competitieweken zijn we soms ook op zaterdag open. Alleen als er vrije tafels zijn, is er dan ook op zaterdagmiddag ruimte om vrij te spelen.