Trainers

Trainers

Onze trainers zijn verantwoordelijk voor het training/opleidingsplan. Zij zijn medeverantwoordelijk voor de competitie indeling en (samen met het bestuur en coördinator technische zaken) het technisch/pedagogisch beleid.

Arnoud Meijer

Mijn naam is Arnoud Meijer, ik woon in Hilversum. In het dagelijks leven geef ik wiskunde op het Hilfertsheemcollege. Oorspronkelijk kom ik uit Friesland, waar ik op 11-jarige leeftijd op tafeltennis ging. Op dit moment speel ik nog steeds competitie bij TTV Hilversum, we staan momenteel bovenaan in de 1e divisie. Het meest trots ben ik op het feit dat ik al 7x deel heb mogen nemen aan het NK A.

Op trainingsgebied ben ik begonnen bij mijn eerste club, TTV Dokkum. Na 7 jaar moest ik door mijn verhuizing stoppen, maar gelukkig kon ik al snel aan de slag als trainer bij TTV Hilversum. Hier heb ik 12 jaar lang met veel plezier training gegeven aan zowel de jeugd als de senioren.

Ik heb veel zin om bij Almere United aan de slag te gaan. Ik hoop op een grote, fanatieke groep spelers, zowel bij de jeugd als de senioren. Ik zal er alles aan doen om je van de juiste tips te voorzien, maar vind het daarnaast ook belangrijk dat het leuk en gezellig is. Plezier en hard trainen gaan wat mij betreft hand in hand. Ik ben al heel warm ontvangen en heb inmiddels kennis gemaakt met heel wat leden. Almere United past denk ik goed bij mij omdat we beide graag mensen willen verbinden. Ik hoop je dan ook snel een keer tegen te komen op de club, het liefst wekelijks bij mijn trainingen op de maandagavond! Tot snel!

 

Onno Jaggie

Ik ben zelf op mijn 10e begonnen met tafeltennis bij ASSV in A'dam. Vervolgens heb ik bij DTS/TATIC en US tot mijn 45e competitie gespeeld in de 2e en 3e klasse. In die periode heb ik ook de ABO cursus (alg. basisopleiding sport) gedaan, omdat ik training gaf aan volwassenen.

Sinds 1,5 jaar geef ik nu jeugdtraining bij AU en doe dat met veel plezier. Ik vind plezier in de tafeltennis nummer 1 en dit gaat hand in hand met het aanleren van een goede basistechniek!

Luis Gallego Muñoz

Ik ben Luis, 42 jaar oud en geboren in Colombia. Ik heb gestudeerd aan de universiteit in mijn land en afgestudeerd in architectuur.

Sinds heel jong heb ik altijd van sport gehouden, vooral zwemmen, mountainbiken en natuurlijk tafeltennis; mijn 3 passies. Ik ben altijd gepassioneerd geweest over sport; ik beoefen graag verschillende sporten. Ik ben sportief, leer snel en kan het ook leren aan anderen. Ik ben een rustig en open persoon en help graag anderen zonder iets terug te verwachten.

Remco Goossens