Trainers

Trainers

Onze trainers zijn verantwoordelijk voor het training/opleidingsplan. Zij zijn medeverantwoordelijk (samen met het bestuur) voor de competitie indeling en het technisch/pedagogisch beleid.

Flip

Flip Valero - hoofdtrainer jeugd en senioren

Ik ben momenteel zo'n kleine 30 jaar actief binnen het tafeltennis. Zelf spelen is natuurlijk erg leuk, maar vind het ook altijd leuk om wat binnen een vereniging te doen. Ongeveer 18 jaar geleden per ongeluk begonnen met trainingen geven bij de jeugd van ttv Elan en hier vond ik echt een passie. Werken met jeugd is ontzettend leuk, vooral om dat er uit te halen wat er in zit en kinderen wat te leren. Zo heb ik na mijn periode bij ttv Elan nog een kleine 5 jaar training bij ttv Rega gegeven en ben ik ook voor de afdeling Midden in de jeugdcommissie en afdelingsbestuur gestapt. Compleet anders dan training geven, maar ook erg leuk om te doen. Op dit moment begeleid ik nog een combinatie team in de landelijke B klasse. Toen ik gevraagd werd om training te verzorgen bij Almere United ben ik mij wat gaan verdiepen in de club en leden en vond een enthousiaste en leergierige groep waar ik zeker een uitdaging in zie. Vind het ook belangrijk om als trainer wedstrijden te zien, omdat je juist daar de verbeterpunten kunt zien. Hard trainen met veel plezier en vooral met elkaar proberen om iedereen beter te maken, is de  uitdaging die ik graag aanga!

Jesper

Jesper Keur - trainer jeugd

Ik ben Jesper, ik speel in de landelijke competitie van tafeltennis. Mijn doel is om jullie zo veel mogelijk te leren, zodat jullie zo hoog mogelijk kunnen gaan spelen in de competitie. Dit gaat natuurlijk samen met leuke en leerzame trainingen.