Organisatie

Bestuur en Commissies

Wij zijn een vereniging met op dit moment 4 bestuursleden.

Iedereen krijgt de ruimte om zijn talent in te zetten en zich verder te ontplooien!
Ook jeugdleden, ouders, broers, zussen, enz.
Ben je ergens goed in of wil je ergens beter in worden? Er is genoeg te doen!

Bestuur:

Harald

Voorzitter

Mijn naam is Harald Paterek. Omdat mijn dochter een sport zocht, zijn wij samen lid geworden van deze mooie vereniging. Het motto van de vereniging is 'Tafeltennis voor iedereen'. Dit motto wil ik ook van toepassing maken op de vereniging 'Een vereniging van iedereen'. Een vereniging waar iedereen zijn plek vindt en waar iedereen, op zijn eigen manier, zijn stukje aan bijdraagt.

Harald Paterek
voorzitter@almereunited.nl

Mariska2

Secretaris | mede-oprichter

Ik ben Mariska, een tafeltennisliefhebber met een passie voor educatie. Ik ben onderwijskundig opgeleid en heb ervaring in het coachen en begeleiden van studenten en leerlingen. Met deze vereniging wil ik voor vernieuwing zorgen en mensen in beweging brengen, niet alleen fysiek.

Mariska Ketzer-Heemeijer
secretaris@almereunited.nl

bart

Penningmeester

Hallo sportvrienden, ik ben Bart Roelofsma, een absolute leek op het gebied van tafeltennis, maar een groot fan van de sport en het verenigingsleven er omheen. Ik hoefde niet lang na te denken toen mij werd gevraagd om voor AU het penningmeesterschap op te pakken en zal daarbij goed gebruik maken van mijn bestuurservaring in andere verenigingen. Ik zal met veel plezier op de kas letten en wellicht leren jullie mij ondertussen nog wel eens om een bal terug te slaan ook!

Bart Roelofsma
penningmeester@almereunited.nl

Feryat

Bestuurslid seniorenzaken

Mijn naam is Feryat en woon sinds 2001 gelukkig samen met mijn vrouw en dochter in Almere-Stad. Ik heb bij United veel leuke vrienden en lieve mensen leren kennen. Naast de sport hecht ik ook veel waarde aan gezelligheid en contact met de mensen op de club.

seniorenzaken@almereunited.nl

Je-foto-hier2

Bestuurslid jeugdzaken

Deze positie is vacant. Interesse? Neem contact op met het bestuur.

secretaris@almereunited.nl

Commissies & kaderleden

Onze vereniging heeft een aantal commissies die belast zijn met specifieke taken. Elke commissie heeft één coördinator en een aantal leden die helpen bij de uitvoering van deze taken. Zowel senior- als jeugdleden kunnen lid worden van een commissie (voor de coördinator geldt dat deze 18 jaar of ouder moet zijn). Hieronder een overzicht van de commissies:

Wedstrijdsecretarissen

De wedstrijdsecretarissen zijn verantwoordelijk voor de teamindeling (i.o.m. de trainers) en de organisatie rondom wedstrijden.

wedstrijdsecretaris@almereunited.nl

Andrew-web

Remco

Andrew Ketzer (mede-oprichter Almere United)

Mijn naam is Andrew en ik tafeltennis al vanaf mijn jeugd. Dit voorjaar speel ik in het eerste duoteam van Almere United. Ik ben een ervaren manager en tafeltenniscoach en wil anderen enthousiasmeren en inspireren om vanuit hun kracht te werken. Ik heb een groot sociaal hart die ik graag via Almere United wil laten spreken.

Remco Goossens

xx

Commissie Technisch & Pedagogisch

Commissie Technisch & Pedagogisch is verantwoordelijk voor het training/opleidingsplan. Zij zijn medeverantwoordelijk (samen met het bestuur) voor de competitie indeling en het technisch/pedagogisch beleid. 

Flip

Flip Valero - hoofdtrainer jeugd en senioren

Ik ben momenteel zo'n kleine 30 jaar actief binnen het tafeltennis. Zelf spelen is natuurlijk erg leuk, maar vind het ook altijd leuk om wat binnen een vereniging te doen. Ongeveer 18 jaar geleden per ongeluk begonnen met trainingen geven bij de jeugd van ttv Elan en hier vond ik echt een passie. Werken met jeugd is ontzettend leuk, vooral om dat er uit te halen wat er in zit en kinderen wat te leren. Zo heb ik na mijn periode bij ttv Elan nog een kleine 5 jaar training bij ttv Rega gegeven en ben ik ook voor de afdeling Midden in de jeugdcommissie en afdelingsbestuur gestapt. Compleet anders dan training geven, maar ook erg leuk om te doen. Op dit moment begeleid ik nog een combinatie team in de landelijke B klasse. Toen ik gevraagd werd om training te verzorgen bij Almere United ben ik mij wat gaan verdiepen in de club en leden en vond een enthousiaste en leergierige groep waar ik zeker een uitdaging in zie. Vind het ook belangrijk om als trainer wedstrijden te zien, omdat je juist daar de verbeterpunten kunt zien. Hard trainen met veel plezier en vooral met elkaar proberen om iedereen beter te maken, is de  uitdaging die ik graag aanga!

Jesper

Jesper Keur - trainer jeugd

Ik ben Jesper, ik speel in de landelijke competitie van tafeltennis. Mijn doel is om jullie zo veel mogelijk te leren, zodat jullie zo hoog mogelijk kunnen gaan spelen in de competitie. Dit gaat natuurlijk samen met leuke en leerzame trainingen.

Commissies PR & Communicatie

Commissie PR & Communicatie is verantwoordelijk voor de externe communicatie; de (sociale) media, digitale nieuwsbrief en communicatie met leden en partners. Meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Mariska_web

Ik ben Mariska, een tafeltennisliefhebber met een passie voor educatie. Ik ben onderwijskundig opgeleid en heb ervaring in het coachen en begeleiden van studenten en leerlingen. Met deze vereniging wil ik voor vernieuwing zorgen en mensen in beweging brengen, niet alleen fysiek.

Emma-web

Ik ben Emma en ik tafeltennis al bijna 6 jaar. Ik studeer nu mediavormgeving in Almere. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten, teken ik graag en ben ik veel met fotografie bezig. Dit voorjaar speel ik 5e klasse bij de senioren.

Commissie Activiteiten

Commissie Activiteiten is verantwoordelijk voor het organiseren van verenigingsactiviteiten, evenementen en toernooien. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u kijken op de kalender of door contact op te nemen met de commissie.

Rene2

Rene Aldershof. In februari 2016 heb ik kennis gemaakt met AU en de sfeer sprak mij direct aan. Ik speel duocompetitie in de 6e klasse.  Ik ben begonnen met tafeltennis bij ttv Iduna in Utrecht als jeugdlid. Na onze verhuizing naar Almere zijn mijn vrouw (Ineke) en ik gaan tafeltennissen bij Almeerspin. Na een periode van 'op je lauweren rusten' was het nodig weer in beweging te komen, maar nu bij AU. Ik vind het fijn om mij in te kunnen zetten voor de vereniging, in dit geval voor de activiteitencommissie. Ons doel is om met de activiteiten een positieve bijdrage te leveren aan de unieke en fijne sfeer bij AU.

Nick

Ik ben Nick Ketzer en ik speel in de competitie 3e klasse. Ik zit in de eerste klas van de middelbare school. Mijn hobby’s zijn gamen en voetballen. Ik houd ook van feestjes en feestjes organiseren. Voor Almere United wil ik dat ook gaan doen.

Remco

Remco Goossens

xx

Wayne2

Toernooileider

Ik ben Wayne en ik speel sinds januari 2016 tafeltennis bij Almere United. Daarnaast ben ik vooral geïnteresseerd in (verhalen in) games en voetbal. Naast mijn studie ga ik Andrew ondersteunen in zijn werkzaamheden rond de organisatie van toernooien, o.a. wat betreft het bepalen van de indeling van de Clubkampioenschappen en het SinterKerst Toernooi.

Toernooicoördinator

De toernooicoördinator is verantwoordelijk voor het bijhouden van alle toernooien in de omgeving en de leden hiervan op de hoogte houden.

toernooien@almereunited.nl

Functie vacant - Almere United

Deze positie is vacant? Interesse? Neem contact op met het bestuur.

Tuchtcommissie

Tuchtcommissie is verantwoordelijk voor het afhandelen van meldingen m.b.t. ongewenst gedrag/veilig sportklimaat en/of klachten.
Wil je iets aangeven of een klacht indienen. Alle informatie wordt zeer vertrouwelijk behandelend.

Marc2

Marc Potters

Ik ben Marc, getrouwd met Mariska en werkzaam bij het Leger des Heils. Daar ben ik verantwoordelijk voor het kerkelijk jongerenwerk. Mijn beide zoons, Yorim en Kylian, tafeltennissen bij AU en ook als vrijwilliger ben ik nauw betrokken bij de vereniging.

Mijn ervaring binnen het jongerenwerk van het Leger des Heils komt binnen mijn functioneren in de tuchtcommissie ook van pas

Ruud Jagerman

Mijn naar is Ruud en iedereen die een beetje 'sportminded' is, die weet dat die naam staat voor schaker, sportvisser, voetbalkenner, Formule-1 liefhebber, maar bovenal als de man die de voorzitter regelmatig met tactische ballen het Bos der Onverzettelijken instuurt. Dan heb ik het uiteraard over onze geliefde sport tafeltennis.

Mij is door het bestuur gevraagd zitting te nemen in de tuchtcommissie, mede omdat ik heel goed boos kan kijken. Ik heb besloten dit verzoek in te willigen. Uiteraard hoop ik dat ik niets te doen krijg.