Clubkampioenschappen 2017

Wat ’n spannende wedstrijden tijdens onze Clubkampioenschappen 2017!

En wat ’n supporters! Ouders, opa’s, oma’s, partners….allemaal kwamen ze onze spelers aanmoedigen. In de kantine hadden Anita, Desiree, Rachel en Maartje het superdruk. Bedankt dames! Maar ook al die andere vrijwilligers, begeleiders van de jongste jeugd Rachel en Sanne en toernooileiders Andrew en Wayne hebben het top gedaan!

Er waren ruim 40 deelnemers; daarvan was ongeveer de helft jeugd. Bij de jeugd speelden onze jongste talenten een eigen toernooi. Wat ’n enthousiastelingen en wat waren zij sportief naar elkaar!

1.IMG_3332

Wij feliciteren al onze winnaars. Wie zijn de clubkampioenen geworden……?

Bij de senioren stonden wederom teamgenoten Sonny en Danny tegenover elkaar. Dit jaar was Sonny sterker en werd uiteindelijk de Clubkampioen senioren 2017.

81.IMG_3695

In de B poule moest Raymond het opnemen tegen Andrew. De winst ging naar Andrew.

72.IMG_3681 75.IMG_3686

De finales bij de jeugd ging tussen teamgenoten. Jesper Jansen en Justin hebben gevochten om de titel. Jesper pakt de winst en is de Clubkampioen jeugd 2017 geworden.

71.IMG_3680

De B poule finale ging tussen Nick en Jesper Visscher. Tot de laatste bal bleef het spannend, maar uiteindelijk weet Jesper die felbegeerde 1e prijs te pakken.

66.IMG_3671

De finale bij de jongste jeugd was bloedstollend. Vlad en Julian waren gespannen, maar hadden zo ontzettend veel plezier. Julian verliest nipt van Vlad die met wat verrassende afleidingsmanoeuvres kwam. Vlad wint de 1e prijs in de C poule. De andere toppers krijgen een medaille en ’n klein aandenken voor hun topprestaties!

52.IMG_3627

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *